Gezichtsbehandelingen

Waarom Rejuvi huidverbetering?

Rejuvi is ontwikkelt door Dr. Wade Cheng, Dr. Arthur Furst en de Zweedse huidtherapeute Marie Evertson. Dr. Cheng heeft samen met Dr. Furst eind jaren '70 Rejuvi en de filosofie van Rejuvi ontwikkeld. Vooral het belang van vitamine A (tegen huidkanker), het ontgiften van de huid en het normaliseren waren de eerste doelen.


Als het om de kwaliteit van een verzorgingsproduct gaat, gaat het niet alléén om de ingrediënten/werkstoffen. De kwaliteit en de concentratie, maar ook de zuurgraad van het product, zijn uitermate van belang wil het ook een goed product zijn!


Als Rejuvi specialist hebben wij het Educational Program gevolgd. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u terdege adviseren over huidproblemen.
 Steeds vaker worden er problemen als bijvoorbeeld huidkanker geconstateerd.Rejuvi huidverbetering heeft een nieuw ingrediënt tegen pigmentvlekken! 
Het zeewierplantje Ascophyllum Nodosum, bevat een interessant ingrediënt: Algowhite. Algowhite werkt enorm remmend op (het peptide) hormoon Endotheline-1.


Prijzen Gezichtsbehandelingen

Welke huidtype heeft u?

Google+