Anti-aging

Microdermabrasie (huidverjonging) is een dieptepeeling waarbij op een veilige en gecontroleerde manier de bovenste dode huidcellenlaag met behulp van geavanceerde apparatuur wordt verwijderd zodat er een jongere, frissere huid tevoorschijn komt.

Dit gebeurt met 100% steriele microkristallen (corundum poeder), die over de huid worden gezogen en welke zich in een gesloten systeem bevinden. Deze medische methode beperkt de kans op neveneffecten tot een minimum. De huid wordt aangezet tot vorming van nieuwe, jonge cellen. Door de zuigwerking wordt eveneens de doorbloeding geactiveerd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.


Dermo-electroporatie is een mooie aanvulling op een microdermabrasie behandeling. De huid wordt door speciale electronische pulsen nóg beter doorlaatbaar gemaakt. Een spanningsveld op de huid zorgt ervoor dat cellen van dezelfde lading elkaar afstoten. Er ontstaan hierdoor een soort poortjes in de huid waardoor groot moleculaire actieve werkstoffen dieper in de huid en óók in de cel kunnen doordringen. De cel wordt dus doorlaatbaar gemaakt door de geforceerde lading die afgegeven wordt door de electronische pulsen. Bij verouderde methodes kan slechts het intra-cellulaire (het vocht tussen de cellen) worden bereikt. Dit maakt dermo-electroporatie zeer spectaculair. Wij maken bij deze techniek gebruik van veel werkstoffen, waaronder collageen, elastine en hyaluronzuur. Tijdens het proces van het ouder worden komen deze stoffen van nature in mindere mate in de huid voor, met als gevolg huidveroudering. Door met regelmaat deze behandelmethode te ondergaan, kunt u het huidversouderingsproces aanzienlijk vertragen.Wrinkles indicaties: Fijne rimpels, Littekens, Acné, Onzuivere huid, Grove poriën, Zonbeschadigde huid, Pigmentvlekken, Rokershuid, Slecht doorbloedde huid.


Prijzen Anti-aging

Google+